MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 06. 11. 2018.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (X/2018)

Velika donacija iz OsijekaVelika donacija iz Osijeka"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U toku X. mjeseca 2018. godine roba je "Oazinoj" burzi donirana 27 puta, a izdavana 60 puta.

I u toku ovog mjeseca bilo je raznih donacija, ali najmanje odjeće i obuće za predškolce i školarce, a takva se roba i ovaj mjesec najviše tražila.

Bila je i jedna veća donacija iz Osijeka, koja je popunila police s dječjom robom, samo se radilo uglavnom o jednoj veličini za djevojčice, a i to je brzo izdano.

Putem svoje FB-stranice Burza je posredovala na način da su jednoj socijalno ugroženoj trudnici nabavljena kolica za bebe, a i za veću donaciju iz Osijeka zaslužna Burzina FB-stranica.

Paket spreman za slanje u TorjancePaket spreman za slanje u TorjanceOd osječke donacije napravljena su dva veća paketa s odjećom i obućom za djecu te se proslijeđeni za Torjance i Duboševicu. Osim s područja Grada Belog Manastira, korisnici su dolazili i iz Batine, Bolmana, Darde, Majških Međa i Popovca.

Kao i prethodnih mjeseci, pojedina roba se morala oprati (dva puta), a poneka i otpisati. Vodila se uobičajena administracija.

Pročitano 368 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok