MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 01. 10. 2018.

Gimnastika za osobe starije životne dobi

Gimnastika u Nastavno-sportskoj dvoraniGimnastika u Nastavno-sportskoj dvoraniU ponedjeljak, 1. X. 2018. godine, od 17:30 do 18:30, u Nastavno-sportskoj dvorani u Belom Manastiru, u terminu održavanja gimnastike pod imenom "Relax-program", na gimnastiku su krenule i "Oazine" korisnice. Gimnastiku organizira "Skok-klub – športska rekreacija i ples", a vodi je trenerica Ivana Major.

Gimnastika će se održavati ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18:30 do 19:30 sve do 30. XI. 2018. Namijenjena je osobama iznad 60 godina pa će se i trenerica time voditi pri izboru vježbi.

Najviše pažnje posvetit će kralješnici da bi korisnice naučile kako se pravilno držati te kako samu sebe ispravljati u svakodnevnom životu prilikom raznoraznih kućanskih poslova.

Gimnastika se provodi u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, i bit će besplatne za "Oazine" korisnice, koje su – naravno – prezadovoljne zbog toga.

Pročitano 363 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok