MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 24. 04. 2009.

Vlatko Jurković na Danima vina i turizma

Dani vina i turizma
Vlatko Jurković u punoj šokačkoj opremi

Jedan od gostiju Dana vina i turizma, održanih u četvrtak i petak, 23. i 24. IV. 2009. godine u etnoselu Hotela Patria u Belom Manastiru, bio je i Vlatko Jurković u "punoj" šokačkoj opremi (kao što vidimo na slici), popularni glas s Radio-Osijeka, koji je Baranjcima poznat kao višegodišnji konferansije folklorne smotre na manifestaciji "Jesen u Baranji", a ljubiteljima šokačkih pjesama i muzike i kao voditelj radijske emisije "Bećarac".

Jurković je 20. III. 2009. godine posjetio Mirovnu grupu Oaza, interesiravši se za "Oazin" projekt "Pomoć nezaposlenim ženama iznad 37 godina" (vidi članak o tome). Susret na Danima vina i turizma iskoristili smo da ga zapitamo kako je prošao prilog o "Oazi" na Radio-Osijeku. Iako je bilo planirano, kako nam reče popularni voditelj, da taj prilog bude tema dana, zbog kvara na uređajima plan se nije ostvario, već je emitiran samo petominutni prilog.

Pročitano 1519 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok