MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 22. 04. 2009.

Okrugli stol s poduzetnicom Danijelom Bošnjak

Okrugli stol s poduzetnicom
Danijela Bošnjak (u sredini u crnom)

U utorak, 21. IV. 2009. godine, s početkom u 18 sati, u zajedničkim prostorijama belomanastirskog Društvenog centra održan je okrugli stol s poduzetnicom Danijelom Bošnjak iz Branjinog Vrha, na kome je bilo 20 žena. To je drugi od 7 okruglih stolova u sklopu "Oazinog" projekta "Pomoć nezaposlenim ženama iznad 37 godina", koji financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, na kojima će poznate baranjske poduzetnice govoriti o tome kako su počele svoj posao, jesu li zadovoljne, imaju li problema zato što su žene, isplati li se to što rade… Prvi okrugli stol s poduzetnicom Nadom Gledić održan je na istom mjestu 31. III. 2009. godine.

Danijela Bošnjak je vlasnica frizerskog obrta. Okupljenim ženama opisala je svoj poduzetnički put, na koji se uputila oslanjajući se na vlastite snage. Frizerski salon "Danijela" otvorila je u Belom Manastiru, iako u Belom Manastiru postoji 11 frizerskih salona, a starije kolegice ne gledaju baš naklono na mlađe koje se osamostaljuju. Osim toga u početku je teško stvoriti klijentelu, renome, uklopiti se u cijene, biti privlačan mušterijama, a opet imati zaradu i ne propasti. A gdje su još naučnice, zaposlenice, bolovanja, godišnji odmori, odsustva, propisi, zakoni, inspekcije i štošta drugo.

Na brojna pitanja prisutnih žena gospođa Danijela je odgovarala rado, iscrpno i strpljivo. Ukazala je na lijepe strane svog zanimanja, a isto tako i na sve ono što prati tu profesiju. Napomenula je da predaje u školi kao stručni predavač, sama još uvijek uči, a u slobodno vrijeme se bavi folklorom.

Okrugli stol s poduzetnicom
Žene pažljivo slušaju Danijelina iskustva
Okrugli stol s poduzetnicom
Možemo li imi postati poduzetnice?
Pročitano 1004 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok