MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 20. 01. 2015.

Osmo druženje starijih osoba

Druženje kod vrsne 'kolačarice' Vere M.Druženje kod vrsne 'kolačarice' Vere M.U utorak, 20. I. 2015. godine, "Oazina" aktivistica Ana Jeličić, a u sklopu projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba Grada Belog Manastira", organizirala je druženje u domu Vere M. Druženje dva bračna para, koji se nažalost rijetko viđaju, proteklo je u dobrom raspoloženju, uz kavu, sok i izvrsne kolače, koje je ispekla domaćica, inače vrsna "kolačarica".

Evocirale su se uspomene iz mlađih dana, kada je sve "bilo bolje i ljepše". S tim se složila i komšinica Mira, koja je naišla pokazati novu frizuru i malo ostala s poznatim društvom. Naravno, šala i upadica na račun pojedinaca nije nedostajalo. Na kraju tog ugodnog druženja konstatiralo se da bi čovjek trebao češće odvojiti vrijeme za sebe i druge jer život je prekratak, a u svakodnevnoj strci nastala je velika otuđenost.

Pročitano 919 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok