MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 12. 10. 2017.

Konačna evaluacija "Prevencije socijalne isključenosti..."

Zasluženi ručak poslije radnog dijela sastankaZasluženi ručak poslije radnog dijela sastankaU četvrtak, 12. X. 2017. godine, s početkom u 17:30 sati (nakon sjednice Upravnog odbora!), u restoranu "Darócz" u Vardarcu održana je konačna evaluacija za projekt "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", koji završava 31. X. 2017. godine. Tim za provedbu evaluacije činili su "Oazini" zaposlenici iz projektnog tima: Vesna Nedić, Stela Fabijan, Ana Jeličić, Dragana Nikolić, Jelena Opačić-Matijević i Jovan Nedić te članice Upravnog odbora: Miroslava Kralj, Ljubica Buha i Sofija Petrović.

Voditeljica projekta Vesna Nedić pripremila je radnu verziju konačnog narativnog i financijskog izvještaja. Računi, izvodi, izvještaji o pojedinačnim aktivnostima, statistika evaluacije pojedinih aktivnosti i ostali prateći dokumenti koji idu uz ta dva izvještaje ovih se dana kopiraju i na počeku sljedećeg mjeseca sve će se poslati donatoru – Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Projekt "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji" provodio se godinu dana na području Baranje. Po svim pokazateljima zaključeno je da je uspješno proveden. Korisnika je bilo više nego što se planiralo kod pisanja projekta, a zainteresiranost korisnika za projektne aktivnosti bila je velika, što pokazuju popunjeni anketni listići, fotografije i izvještaji provoditelja aktivnosti.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok