MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 12. 10. 2017.

Druženje sa štićenicima "Baranjskog sunca"

'Oazini' volonteri'Oazini' volonteriU četvrtak, 12. X. 2017. godine, od 10 do 11 sati, u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe "Baranjsko sunce", a u sklopu "Oazinog" projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", održano je još jedno druženje "Oazine" aktivistice Stele Fabijan te "Oazinih" volontera sa štićenicima Doma. U akciji je učestvovalo sedam volontera: Berta i Kristina Gubić, Donka Dvornić, Dubravka Simendić, Margita Relić. Saša Vučković i Stela Stanojević.

Violeta, Kristina, Saša i BertaVioleta, Kristina, Saša i BertaUnatoč lijepom vremenu domski štićenici nisu željeli izaći van pa su "Oazini" volonteri i ovaj put vrijeme s njima proveli u domskom zajedničkom prostoru. Volonteri i štićenici već se dobro poznaju tako da su samo nastavili razgovor o starim temama. Pojedinih štićenika nije bilo jer su imali gripu te su ležali. Ovaj put najsretnija je bila najmlađa domska štićenica Violeta jer je imala troje mladih volontera s kojima je mogla igrati svoju omiljenu igru "čovječe, ne ljuti se".

'Oazine' volonterke: Margita Relić (lijevo) i Dubravka Simendić (u sredini) 'Oazine' volonterke: Margita Relić (lijevo) i Dubravka Simendić (u sredini) Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.'Oazine' volonterke: Stela Stanojević (lijevo) i Donka Dvornić (u sredini)'Oazine' volonterke: Stela Stanojević (lijevo) i Donka Dvornić (u sredini)

Pročitano 625 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok