MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 14. 10. 2017.

Izložba u Lugu radova s likovno-kreativnih radionica

'Oazine' kreativke na 'Paprikafestu' u Lugu'Oazine' kreativke na 'Paprikafestu' u LuguU subotu, 14. X. 2017. godine, s početkom u 10 sati, na osmom "Paprikafestu" u Lugu jedan štand bio je rezerviran za "Oazu". Na njemu je voditeljica likovno-kreativnih radionica Ana Jeličić izložila i prezentirala radove koje su napravile korisnice na radionicama održanima u sklopu projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji".

Uz Anu Jeličić, takve likovno-kreativne radionice provodila je i Jelena Opačić-Matijević, a radionice su se provodile kako u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, tako i u drugim baranjskim mjestima: Batini, Bolmanu, Jagodnjaku, Petlovcu i Popovcu.

Na prezentaciji radova na "Paprikafestu" u Lugu bile su i neke od korisnica s tih radionica.

Projekt "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji" završava kraja listopada (X) 2017. godine. Financiralo ga je Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Pročitano 914 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok