MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 31. 08. 2017.

Kreativna radionica u Jagodnjaku

Izrada narukvica prijateljstvaIzrada narukvica prijateljstva(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje-Oaza i ovdje-Sretne i spretne)

U četvrtak, 31. VIII. 2017. godine, s početkom u 19 sati, Mirovna grupa "Oaza" održala je kreativnu radionicu u jagodnjačkom Domu kulture s članicama Udruge žena "Sretne i spretne", predvođenima predsjednicom Radmilom Stojković. Radionicu prema projektu "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, vodila je Ana Jeličić u prisustvu "Oazine" projekt-koordinatorice Vesne Nedić, koja se prigodnim riječima obratila članicama nedavne osnovane udruge, dala im podršku i ponudila pomoć u daljem radu.

Kako je to bio prvi susret članica dviju udruga, tema radionice bila je simbolična – izrada narukvica prijateljstva, što su sve prisutne korisnice iščekivale s nestrpljenjem i radoznalošću. Uz priču i dobro raspoloženje, birale su raznobojne trakice i perle, od kojih su plele šarene narukvice i odmah se njima okitile. Ali, što je ženama jedna narukvica, pa im je na opće iznenađenje ponuđena izrada još jedne narukvice od svjetlucavih perlica, tako da su korisnice sretne i zadovoljne završile ovo druženje, koje po svemu sud neće biti i posljednje.Do Ane Jeličić stoje: Bojana Ninković, Radmila Đekić, Vajka Sarkanjac, Radmila Tovjanin, Miladinka Prodanović, Radmila Stojković, Marica Radočaj, Marina Šalajić; sjede: Slađana Pandur, Ana Todorović, Zorica Bodlović, Vesna Tatarin, Anica Prodanović i Mira Šalajić.Do Ane Jeličić stoje: Bojana Ninković, Radmila Đekić, Vajka Sarkanjac, Radmila Tovjanin, Miladinka Prodanović, Radmila Stojković, Marica Radočaj, Marina Šalajić; sjede: Slađana Pandur, Ana Todorović, Zorica Bodlović, Vesna Tatarin, Anica Prodanović i Mira Šalajić.

Pročitano 1109 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok