MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 17. 08. 2017.

Druženje sa štićenicima "Baranjskog sunca"

Ugodni razgovori domskih štićenika i 'Oazinih' volonteraUgodni razgovori domskih štićenika i 'Oazinih' volontera(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 17. VIII. 2017. godine, od 10 do 11 sati, u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe "Baranjsko sunce", a u sklopu "Oazinog" projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", održano je još jedno druženje "Oazine" aktivistice Stele Fabijan te "Oazinih" volontera sa štićenicima Doma. U akciji je učestvovalo šest volontera: Donka Dvornić, Dragana Nikolić, Franjo Vonjak, Magdalena Nikolić, Mara Bodlović i Margita Relić. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Vrijeme je bilo ugodno toplo pa su "Oazini" volonteri neke domske štićenike zatekli na terasici pod tendom, gdje su igrali karte. Na drugoj strani, u hladu, također je bilo nekoliko štićenica, koje su ugodno razgovarale. Njima su se pridružile neke volonterke, dok se jedna volonterka odlučila za partiju bele. Drugi štićenici nisu željeli izići van pa su im volonteri pravili društvo u domskom dnevnom boravku. Najmlađa volonterka Dragana zaigrala je s najmlađom štićenicom Violetom "čovječe, ne ljuti se"...

Atmosfera je i ovaj put bila vesela te je vrijeme brzo prošlo uz sokiće te grickalice, kojima su volonteri počastili štićenike.

Pročitano 714 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok