MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 17. 01. 2015.

Sedmo druženje starijih osoba

Druženje subotom prije podneDruženje subotom prije podneSubota je dan za pijacu, ali i za druženje. Ekipa sa slike već se duže vrijeme baš subotom prijepodne sastaje na kavi kod teta-Dare, gdje uz kavu, kolač, sok ili domaći liker ide ugodno ćaskanje na kome se "pretresaju" tjedna događanja. Bude tu i smijeha, šale, razmjene recepata, ali bogami i pritužbi na velike račune koji se sve teže plaćaju iz malih mirovina. Na kraju se ipak potvrdi ona stara: nek' ostane tako, samo da ne bude gore.

I tako se, iz subote u subotu, kod teta-Dare okuplja gotovo uvijek isto društvo, kome se u posljednje vrijeme sve češće priključuje i "Oazina" aktivistica Ana, koja inače radi na projektu "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba Grada Belog Manastira". Prema Aninim riječima, ciljevi navedenog projekta kod teta-Dare već se odavno provode.

Pročitano 899 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok