MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 23. 01. 2015.

Zagrebačke "Novosti" o druženju starijih Belomanastiraca

Kliknite na faksimil da biste ga vidjeli u većem formatuKliknite na faksimil da biste ga vidjeli u većem formatu U 788. broju zagrebačkog tjednika "Novosti" od 23. I. 2015. godini, na osmoj stranici dodatka "Kronika", objavljen je opširni članak s velikom fotografijom pod naslovom "Da malko prodivanimo" i s podnaslovom "Druženje i prisjećanje na nekadašnje dane olakšali su život baki Maci iz belomanastirske Sunčane ulice".

U članku je opisano jedno od druženja starijih osoba iz Belog Manastira, koja se organiziraju u sklopu "Oazinog" projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba Grada Belog Manastira". Projekt financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

(Isti članak nalazi se i na Portalu "Novosti": ovdje)

Pročitano 1144 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok