MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 13. 07. 2017.

Druženje sa štićenicima "Baranjskog sunca"

Kartanje vani, u hladoviniKartanje vani, u hladoviniU četvrtak, 13. VII. 2017. godine, od 10 do 11 sati, u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe "Baranjsko sunce", a u sklopu "Oazinog" projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", održano je još jedno druženje "Oazinih" aktivistica Jelene Opačić-Matijević i Stele Fabijan te "Oazinih" volonterki sa štićenicima Doma. U akciji je učestvovalo pet volonterke: Donka Dvornić, Kristina Gubić, Mara Bodlović, Margita Relić i Suzana Pligl. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Ugodni razgovori u hladovini unutraUgodni razgovori u hladovini unutraZa mlađe 'čovječe, ne ljuti se'Za mlađe 'čovječe, ne ljuti se'Nekoliko domskih štićenika čekali su "Oazine" volonterke vani, u hladovini pod tendom, sa spremnim kartama, neki su radije ostali u domskom dnevnom boravku, a najmlađa domska štićenica Vikica čekala je za stolom priređenim za igru "čovječe, ne ljuti se". Kasnije joj se priključio štićenik Milutin, a treću poziciju zauzela je volonterka Kristina.

Neki od štićenika baš su došli s kupanja, neki su čekali kupanja, a neke štićenice imale su nove – frizure. Volonterka Mara odmah je sjela do svog nekadašnjeg radnog kolege Tonija (pogledajte opširnije ovdje) pa su igre i razgovori mogli početi. U takvoj atmosferi sat vremena brzo je prošao ... pa doviđenja do novog susreta.

Pročitano 735 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok