MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir

Novi Zagreb, Ulica Nikole KopernikaNovi Zagreb, Ulica Nikole KopernikaU nedjelju, 2. XII. 2018. godine, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić zadesila se drugim povodom u Zagrebu pa je to bila prilika da od zagrebačke arhitektice Nele Rubin preuzme veliku količinu odjeće za "Oazinu" burzu. To je već treća donacija gospođe Rubin. O prvoj smo pisali ovdje, a o drugoj ovdje. I ovoga puta donirana roba namijenjena je djeci i osobama srednje dobi, a bila je razvrstana i složena u manje pakete.

Dnevna aktivnost 2. XI. 2018. - društvena igra 'Alias'Dnevna aktivnost 2. XI. 2018. - društvena igra 'Alias'U "Oazinom" dnevnom boravku održavane su tokom 11. mjeseca 2018. godine i u organizaciji Stele Fabijan četiri dnevne aktivnosti u okviru projekta "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Te aktivnosti namijenjene su osobama starije životne dobi.

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok