MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 03. 12. 2018.

Treća velika donacija Nele Rubin "Oazinoj" burzi

Novi Zagreb, Ulica Nikole KopernikaNovi Zagreb, Ulica Nikole KopernikaU nedjelju, 2. XII. 2018. godine, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić zadesila se drugim povodom u Zagrebu pa je to bila prilika da od zagrebačke arhitektice Nele Rubin preuzme veliku količinu odjeće za "Oazinu" burzu. To je već treća donacija gospođe Rubin. O prvoj smo pisali ovdje, a o drugoj ovdje. I ovoga puta donirana roba namijenjena je djeci i osobama srednje dobi, a bila je razvrstana i složena u manje pakete.

Pretovar iz auta u autoPretovar iz auta u autoBeli Manastir, Ulica Jozsefa Antala 3Beli Manastir, Ulica Jozsefa Antala 3Iz auta u 'Oazinu' burzuIz auta u 'Oazinu' burzu'Oazina' burza odjeće i obuće'Oazina' burza odjeće i obućeGospođa Rubin svu tu robu skupila je u zgradi u kojoj stanuje, ali joj je problem prevesti je do Osijeka odn. Belog Manastira. Zato je dolazak automobilom "Oazine" projekt-koordinatorice u Zagreb iskorišten da se organizira transport do Burze i njezinih korisnika. Roba je u ponedjeljak, 3. XII., dopremljena u "Oazinu" burzu, koja se nalazi u belomanastirskom Društvenom centru.

Mirovna grupa Oaza, uime svojih korisnika, i ovaj put najsrdačnije zahvaljuje Neli Rubin i stanarima zgrade u zagrebačkoj Ulici Dragutina Golika 36. Svojom gestom pomogli su mnogim Baranjcima kojima je takva pomoć potrebna.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok