MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 11. 01. 2024.

Druženja uz društvene igre četvrtkom

Druženja uz društvene igre odvijaju se četvrtkomDruženja uz društvene igre odvijaju se četvrtkomNajuobičajeniji prizor možda nije vidjeti gospođe u godinama kako žustro igraju društvene igre, ali u "Oazi" je taj prizor već godinama sasvim normalan.

Četvrtkom, od 16 do 18 sati, u "Oazinom" dnevnom boravku, osobe starije životne dobi, iako se tu, s vremena na vrijeme, zatekne i neko tko ne spada u tu kategoriju, druže se uz igranje društvenih igara. Odnosno, bolje bi bilo reći uz igranje društvene igre jer se radi o jednoj.

Iako u "Oazi" na raspolaganju postoji nekoliko različitih društvenih igara, korisnice se uvijek odlučuju za istu – "Rummikub". Zbog bezbroj kombinacija koje omogućuje, ova igra nikad im ne dosadi. Svaki četvrtak igraju je s jednakim žarom, kao da ju igraju prvi put.

Tijekom ovih druženja natjecateljski duh i te kako dođe do izražaja jer svaka od njih voli pobijediti, ali povrh svega, bitno im je druženje.

Iako je ekipa na druženjima uz društvene igre već stalna, jako ih razveseli dolazak novih igrača kojima vrlo rado i sa strpljenjem objasne pravila ove uzbudljive igre. Pozivamo vas da dođete i provjerite sami. Jer osim što ćete vježbati svoje moždane vijuge, dobro ćete se i zabaviti.

Prethodni i sljedeći članak: « Božićna čestitka Besplatna pravna pomoć »
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok