MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 03. 11. 2023.

Bingo na dječjoj radionici

Najmlađim korisnicima Bingo se jako svidioNajmlađim korisnicima Bingo se jako svidioOvog petka, 3.11.2023. godine, s početkom u 17 sati, održano je dječje druženje uz društvene igre. Odnosno uz društvenu igru budući da je nova igra u "Oazi" – Bingo oduševila naše najmlađe pa se kroz cijelu radionicu igrala samo ona.

Luka, Mario i Kristijan, zajedno s voditeljicom Sandrom, odigrali su čak nekoliko rundi ove igre, a brojeve je izvlačila pomoćnica Dragana. Vladao je natjecateljski duh, pogotovo zato jer je pobjedniku obećan poklon iznenađenja. Prvi put pobijedio je Mario, a drugi put Kristijan pa je odlučeno da poklon dobiju obojica. U pitanju su bili keksi. Sljedeća dva puta se igralo bez nagrade. 

Radionice financira Grad Beli Manastir, a održavaju se u Društvenom centru u Belom Manastiru.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok