MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 05. 03. 2024.

Ususret Danu žena

Izrađivalo se cvijeće od krep-papiraIzrađivalo se cvijeće od krep-papira(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 5.3.2024. godine, u prostorijama Društvenog centra, u prisustvu članica Udruge žena oboljelih od karcinoma jajnika "JA KA" Osijek i Mirovne grupe Oaza Beli Manastir, održana je kreativna radionica pod nazivom "Ususret Danu žena".

Kao što i sam naziv govori, tema radionice je bila vezana uz obilježavanje nadolazećeg praznika, odnosno uz izradu prikladnog cvijeća od krep-papira.

Članice i korisnice dvaju udruga, Veselinka, Jadranka, Mirjana, Vida, Klara, Olivera i Ana, sa malo umješnosti, puno strpljenja i mašte izrađivale su lijepe šarene cvjetiće, vjesnike proljeća, kao i karanfile koji su simbol spomenutog praznika.

Kao i uvijek, radionica je protekla radno, u dobrom društvu i dobrom raspoloženju, uz priču i poneki vic, a sve to popraćeno budnom paskom fotografa Duška.

Bilo je super, ponovit će se.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok