MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 08. 04. 2024.

Coffee to Grow: Snaga žena u raznolikosti i podršci

Ispred "Oaze" prisustvovale su Ana Jeličić i Sandra KušenićIspred "Oaze" prisustvovale su Ana Jeličić i Sandra Kušenić

(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 8.4.2024. godine, u Društvenom ateljeu u Osijeku, održano je neformalno druženje Coffee to Grow: Snaga žena u raznolikosti i podršci.

Cilj ovog događaja bila je rasprava o iskustvima, izazovima i uspjesima žena pripadnica manjinskih zajednica i migrantica te, kroz dijeljenje životnih priča i perspektiva panelistica, osnažiti sve sudionice.

Panelistice su bile:

  • Gabriela Lozano Vranić – Gabriela je rođena u Limi (Peru) te se s 12 godina preselila u Švicarsku. Svoj dom je pronašla u Baranji gdje zadnjih osam godina živi sa svojom obitelji te na različite načine sudjeluje u životu lokalne zajednice.
  • Tatjana Topalov Tatjana je rođena u Rusiji te je kao dijete s obitelji došla živjeti u Hrvatsku. Ruske korijene njeguje od djetinjstva, u čemu su joj podršku pružali obitelj, nastavnici i ljudi iz lokalne zajednice.
  • Olena Grab – Olena je sa svojom obitelji stigla u Osijek početkom rata u Ukrajini, gdje se odmah odlučila uključiti u rad brojnih organizacija civilnog društva.
  • Nikoleta Poljak voditeljica razvoja i programa demokratske kulture i civilnog društva DKolektiva i koordinatorica projekta "Hidden Diamonds"

Događaj je organiziran u sklopu Erasmus+ projekta "Hidden Diamonds" koji je sufinanciran sredstvima Europske unije.

Ispred "Oaze" događaju su prisustvovale Ana Jeličić i Sandra Kušenić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok