MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 12. 12. 2023.

Božićni koncert

Zbor opere HNKZbor opere HNKU ovo predblagdansko vrijeme događanja u našem gradu se, na radost naših sugrađana, nižu iz dana u dan.

Tako je u utorak, 12.12.2023. godine, u Kulturnom centru Beli Manastir, u organizaciji Grada Belog Manastira, bio upriličen Božićni koncert u izvođenju zbora opere Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku.

Zbor je, s vrhunskim pjevačima i iskusnim dirigentom Slobodanom Cvetičaninom, izveo 12 prigodnih pjesama, kao i još dvije na zahtjev publike koja se nije štedjela na pljesku.

"Oazine" korisnice Mara, Klara, Rožika i Mirjana, koje su i ovoga puta, s aktivisticom  Anom bile prisutne, zadovoljne i pune lijepih emocija i utisaka, zajedničko druženje su nastavile su "Kod Ise", odnosno u slastičarnici Galerija No. 1.

Kao što vidite, "Oaza" je, sa svojim korisnicama, kao i drugim aktivistima i članovima, poput Vesne i Jovana, vrlo često prisutna na raznoraznim događanjima. Nadamo se tomu i u budućnosti.

Druženje "Kod Ise"Druženje "Kod Ise"

Prethodni i sljedeći članak: « Božićna čestitka "Oazina" dječja radionica »
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok