MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 30. 04. 2024.

Likovno-kreativne radionice u travnju

Radionice se odvijaju svaki utorakRadionice se odvijaju svaki utorak"Oazinih" likovno-kreativnih radionica u travnju bilo je četiri i to prema sljedećem rasporedu i posjećenosti:

  • 9.4.Mara, Klara, Jelisavka, Mirjana
  • 16.4.Jadranka, Klara, Mara, Mirjana
  • 23.4.Jadranka, Mara, Mirjana, Klara, Savica, Veselinka, Duško
  • 30.4.Jadranka, Mirjana, Klara, Mara, Jelisavka

Na radionicama su se uglavnom završavali započeti radovi prethodnih radionica tako da bi bili spremni za nadolazeće sajmove i ljetna događanja.

Kao i obično, korisnice su bile vrijedne i zainteresirane za rad, ali i za priču i šale koje su dio ovog lijepo druženja.

Korisnice kažu da im ovo druženje uz kreativan rad dođe kao neka vrst terapije poslije koje se ljepše osjećaju. Pozivamo vas, stoga, da nam se pridružite i da se u to uvjerite i sami.

Likovno-kreativne radionice, koje vodi Ana Jeličić, odvijaju se svaki utorak, od 17 do 19 sati, u "Oazinim" prostorijama

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok