MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 28. 03. 2024.

Druženje uz društvene igre u ožujku

Proslavljen je i Dan ženaProslavljen je i Dan ženaSvaki četvrtak u ožujku, od 16 do 18 sati, u "Oazi" su održana druženja uz društvene igre.

Uz voditeljicu Anu, druženjima su prisustvovale sljedeće "Oazine" korisnice:

  • 7.3.Klara, Savica, Mirjana, Mara, Vida, Margita
  • 14.3.Margita, Klara, Savica, Vida, Mirjana, Mara
  • 21.3.Klara, Mara, Mirjana, Savica, Margita, Vida
  • 28.3.Klara, Mirjana, Margita, Vida, Mara, Savica

Sve one vole društvene igre, ali im je i dalje najomiljenija "Rummikub" koja ih zabavlja i, kako one kažu, pored jako razvijenog natjecateljskog duha – odmara.

Uz nju mogu malo i popričati, razmijeniti recepte, pretresti svakodnevna događanja, kao i ispričati poneku šalu.

Druženja uz društvene igre u "Oazi" se odvijaju već godinamaDruženja uz društvene igre u "Oazi" se odvijaju već godinamaUz zanimljivu igru, dobru kavu i druženje provedu jedno lijepo poslijepodne, a ovoga mjeseca su tu zajednički proslavile i Dan žena uz mali poklon voditeljice, par stručaka turskog karanfila koji će ih, kad procvjetaju, podsjećati na njihova druženja.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok