MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 27. 09. 2018.

Nova donacija Nele Rubin "Oazinoj" burzi

Primopredaja robe: Nela Rubin i Vesna NedićPrimopredaja robe: Nela Rubin i Vesna NedićU četvrtak, 27. IX. 2018. godine, u Osijeku je "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić preuzela određenu količinu odjeće za "Oazinu" burzu od Nele Rubin, arhitektice iz Zagreba. To je druga donacija gospođe Rubin, a o prvoj donaciji pisali smo ovdje. Ovoga puta donirana roba namijenjena je djeci i osobama srednje dobi. Kao i prošli put, roba je bila razvrstana i složena u manje pakete.

Gospođa Rubin skupila je u zgradi u kojoj stanuje još dosta robe, ali ne zna kako je prevesti do Osijeka odn. Belog Manastira. Ovoga puta u Osijek je došla autobusom pa robu nije mogla donijeti, a ono što je predala "Oazinoj" projekt-koordinatorici dovezla je ranije i dosad se nalazilo kod njezine tetke u Osijeku.

Mirovna grupa Oaza se uime svojih korisnika i ovaj put najsrdačnije zahvaljuje Neli Rubin i stanarima zgrade u zagrebačkoj Ulici Dragutina Golika 36. Svojom nesebičnom gestom obradovat će neke Baranjce kojima je takva pomoć najpotrebnija.

Pročitano 725 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok