MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 27. 02. 2024.

Likovno-kreativne radionice u veljači

Quilling-tehnikom izrađeni privjesciQuilling-tehnikom izrađeni privjesciU drugom mjesecu 2024. godine "Oaza" je, u sklopu svojih redovnih aktivnosti, održala i četiri likovno-kreativne radionice za žene utorkom od 17 do 19 sati po zimskom vremenu.

Spomenutim radionicama su, uz voditeljicu Anu, prisustvovale sljedeće korisnice:

  • 6.2.Klara, Mara, Mirjana, Savica
  • 13.2Savica, Klara, Rožika, Margita, Mirjana, Veselinka, Duško, Vida, Rada
  • 20.2. – Mirjana, Mara
  • 27.2.Jadranka, Mirjana, Jelisavka, Savica, Klara

koje su, i ovoga puta, s puno entuzijazma, volje i mašte prionule zadanim temama.

A teme su bile povodom Valentinova izrada srca od krep-papira, a svojom maštovitošću ništa manje nisu zaostali ni radovi na temu izrade privjesaka qulling-tehnikom o kojoj smo već izvještavali.

Svi navedeni unikatni primjerci navedenih radova završili su kod svojih autora, naših ponosnih korisnica koje će se njima okititi, odnosno ukrasiti svoj dom. A to možete i vi ako nam se priključite na ovim našim likovno-kreativnim radionicama!


Valentinovska temaValentinovska temaKorisnice "okićene" svojim radovimaKorisnice "okićene" svojim radovima

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok