MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 23. 03. 2024.

Uskrsni korzo

"Oazin" štand"Oazin" štand(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

I ove godine je, na radost svih sugrađana, na belomanastirskom trgu, u organizaciji Turističke zajednice Baranje i Grada Belog Manastira, održana sada već tradicionalna manifestacija – Uskrsni korzo.

Vesela i šarena manifestacija održana u subotu, 23.3.2024. godine, okupila je veći broj izlagača sa šarenim štandovima, među kojima se našao i "Oazin" na kojem su bili "Oazina" aktivistica Ana i volonter Ljubo.

Pored izlagača posjetiteljima, a posebno onim najmlađima, na raspolaganju su bili razni zanimljivi sadržaji, poput radionica za oslikavanje, vožnja vlakićem, slikanje sa zekom i drugim likovima, plesne, pjevačke i kazališne grupe koje su uveseljavale sve prisutne, no vrhunac ove vesele manifestacije bio je gromoglasni dolazak većeg broja moto-zeka Moto kluba Beli Manastir koji su najmlađima dijelili slatkiše.

Sve u svemu, bila je to jedna lijepa i vesela manifestacija koja je, tog sunčanog prijepodneva, na naše ulice izmamila velik broj sugrađana sa djecom, cijele obitelji koje su se uz, pravo uskrsno šarenilo i veselu glazbu, lijepo proveli.  

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok