MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 23. 03. 2024.

Književno veče

Veče je bilo posvećeno Ljiljani Habjanović ĐurovićVeče je bilo posvećeno Ljiljani Habjanović Đurović(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 23.3.2024. godine, s početkom u 18 sati, u prostorijama i organizaciji SUŽ Dukat Beli Manastir, održano je književno veče posvećeno jednoj posebnoj ženi, velikoj književnici svjetskog glasa Ljiljani Habjanović Đurović.

Profesorica Jadranka Radošević vrlo је lijepo, svojim posebnim stilom, predstavila književnicu i njeno bogato stvaralaštvo, iz čega smo mogli zaključiti da se radi o jednoj zaista osebujnoj osobi koja većinu tema svojih djela crpi iz vlastitog života. Tako je i predstavljena knjiga "Naš otac" autobiografskog sadržaja, u kojoj književnica, nimalo se ne libeći reći istinu i ne uljepšavati stvarnost, opisuje svoje odrastanje i zamršene obiteljske odnose.

Predavanje je bilo veoma zanimljivo i dirljivo, nije ostavilo ravnodušnim, ni bez pokoje suze, niti jednog posjetitelja, odnosno posjetiteljice koje su bile u većini, a među njima i predstavnike "Oaze" Vesnu, Anu i Jovana.

Hvala organizatoru i prof. Jadranki Radošević na poučnoj i lijepo provedenoj večeri koja je sigurno zainteresirala mnoge da se bolje upoznaju sa životom, radom i djelom ove izuzetne  književnice.

Prethodni i sljedeći članak: « Uskrsni korzo Dječja uskrsna radionica (2) »
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok