MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 15. 12. 2023.

Zimska dječja radionica

Na ovotjednoj radionici izrađivali su se...Na ovotjednoj radionici izrađivali su se...(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 15.12.2023. godine, u "Oazinom" dnevnom boravku održana je dječja radionica zimske tematike – izrađivali su se snjegovići od ping-pong loptica.

Budući da je ovaj kreativni rad podrazumijevao rad s vrućim ljepilom, voditeljica radionice Sandra Kušenić i njena pomoćnica Dragana Brnjevarac pomogle su Mariu i Luki u izradi.

Djeca su sama odabirala materijale, izrezivala i izrađivala ono što se može izraditi bez upotrebe vrućeg ljepila. Snjegovići su opremljeni šeširima od spužvastog papira, šalovima od raznih materijala, pomičnim očima, metlama te raznim ukrasima. Kako bi mogli stajati, postavljeni su na karton na kojemu je nalijepljena vata koja predstavlja snijeg.

Djeci se zadatak jako svidio te su imali želju napraviti još kojeg snjegovića, ali vrijeme je brzo prošlo pa je tako radionici došao kraj.

Radionice za djecu financira Grad Beli Manastir u sklopu projekta "Oaza u 2023. ". Svi zainteresirani su dobrodošli!

...snjegovići od ping-pong loptica....snjegovići od ping-pong loptica.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok