MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 17. 11. 2023.

Dječja radionica

Bojanje puzzliBojanje puzzli

(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Ovog petka, 17.11.2023. godine, održana je još jedna dječja radionica. Počela je u 17 sati u "Oazinom" dnevnom boravku. Prvi dio radionice je bio kreativnog karaktera, a u drugom dijelu radionice se igrao Bingo.

Na kupljene drvene puzzle u obliku srca djeca su crtala motive po želji. Na raspolaganju su imali drvene olovke kako bi najprije skicirali ono što su naumili crtati, zatim flomasterima dovršiti sliku. Dario, Veronika i Boris su nacrtali slike s obje strane puzzli te su se mijenjali i slagali ih. Svatko je jednom složio tuđe puzzle, a izazov su prihvatile i voditeljica radionice Sandra i pomoćnica Dragana pa su i one mozgale jer su poneke bile zaista zahtjevne.

U drugom dijelu radionice igrao se Bingo te se nakon odigrane dvije runde završila radionica.

Dječje radionice financira Grad Beli Manastir u sklopu projekta "Oaza u 2023.".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok