MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 30. 03. 2024.

Podjela uskrsnih paketića

"Oazine" korisnice spakirale su 17 poklona"Oazine" korisnice spakirale su 17 poklonaMirovna grupa Oaza i ove godine je, držeći se tradicije za Uskrs, pripremi i dijelila paketiće svojim bivšim korisnicima besplatnih toplih obroka, odnosno osobama starije životne dobi koje žive same i kojima ovi skromni pokloni puno znače.

Možda oni materijalno i nisu toliko vrijedni, ali dolazak volontera koji s njima malo i popričaju vrijedi im puno više. Kako se radi o starijoj populaciji, od podjele do podjele sve ih  je manje, što nas članove "Oaze" rastužuje, ali to je život.

Trenutno ih na našem popisu ima 17 i svima njima su naše korisnice, Margita, Mirjana, Klara, Mara i Vida, spakirale paketiće, s finim keksom i slanim grickalicama uz lijepu čestitku s kreativnih radionica, koje im je uručio volonter Ljubo. Mala gesta puno znači i obostrano toplinom ispuni dušu i srce.

Bivši korisnici razvesele se i poklonu...Bivši korisnici razvesele se i poklonu......ali više se razvesele posjeti i priči...ali više se razvesele posjeti i priči

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok