MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 23. 04. 2024.

Druženje dviju udruga

Druženje uz društvenu igru "Rummikub"Druženje uz društvenu igru "Rummikub"U utorak, 23.4.2024. godine, u "Oazinim" prostorijama održano je jedno lijepo druženje članica dviju udruga: Udruge žena oboljelih od karcinoma jajnika "JA KA" Osijek i Mirovne grupe Oaza Beli Manastir.

Druženje se, doduše, trebalo odvijati u šetnji parkovima Belog Manastira, no ovo ćudljivo vrijeme je to onemogućilo.

Ali snalažljive i kreativne žene nisu se dale omesti, već su druženje nastavile uz omiljenu društvenu igru "Rummikub" koja je svim prisutnima podigla raspoloženje tako da je i ovo druženje bilo korisno i završilo uspješno.

Naime, predsjednica Udruge "JA KA" Veselinka Kastratović naučila je igru. Bravo! Odsada nas u klubu igrača "Rummikuba" ima više pa će prisutne Jadranka, Mara, Klara, Mirjana, Savica, Duško i Ana više uživati u želji za pobjedom.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok