MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva

Belomanastirski orkestar harmonikaBelomanastirski orkestar harmonika(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 30. XII. 2017. godine, s početkom u 19 sati, u prepunoj Dvorani za produkcije Umjetničke škole, održan je koncert Belomanastirskog ansambla harmonika i gostiju pod nazivom "70te – hitovi". Uz Belomanastirski ansambl harmonika (koji se prije zvao bm5h!) u sastavu: Gabriela Feher, Kornelija Pacanović Zvečevac, Lidija Šumiga, Vladimir Kedmenec, Samir Jurčec i Davorin Bubalović, nastupili su još i Zorislav Krušić (bubnjevi), Andrea Feher (klavijature) te Marko Đurin (bariton) i Marijana Matijević (sopran).

Božićno-novogodišnji ugođajBožićno-novogodišnji ugođaj

Ana Jeličić, Danijela Benić, Saša Vučković, Mirjana BanjanacAna Jeličić, Danijela Benić, Saša Vučković, Mirjana Banjanac(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 27. XII. 2017. godine, od 10 do 11 sati, "Oazini" volonteri posjetili su belomanastirski Dom za starije i nemoćne osobe "Baranjsko sunce" kroz projekt "Dostojanstveno starenje – II", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Cilj posjeta "Baranjskom suncu" voditeljice "Oazinog" volonterskog centra Ane Jeličić i četvero volontera: Mirjane Banjanac, Danijele Benić, Saše Vučkovića i Ljubomira Jeličića bio je uljepšati dan štićenicima Doma čitanjem prigodnih blagdanskih pjesama, kratkih priča i šala, nakon čega je uslijedilo ugodno druženje s njima.

Priprema za radionice nenasilne komunikacijePriprema za radionice nenasilne komunikacijeU srijedu, 27. XII. 2017. godine, s početkom u 9 sati, u belomanastirskoj Osnovnoj školi "Dr. Franjo Tuđman", a u sklopu "Oazinog" projekta "Nasilje baš nije fer", održana je edukacija učiteljica koje će s učenicima drugih razreda raditi radionice nenasilne komunikacije.

Neočekivani topli obrok za BožićNeočekivani topli obrok za Božić

Utorak, 26. 12. 2017.

Fotovijest: Advent u Osijeku

Osijek, Županijska ulicaOsijek, Županijska ulica(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Ana Jeličić priprema porcije za dostavuAna Jeličić priprema porcije za dostavu(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Od 18. do 24. XII. 2017. godine u Belom Manastiru se održavao Božićni sajam s bogatim programom. Jedna od aktivnosti toga sajma, nazvana "Kulinarski obračun – humanitarni kuharski šou", održana je uoči Badnjaka u Etnološkom centru baranjske baštine s početkom u 12 sati. U tom "obračunu" najboljima su se pokazale fritule i gibanice koje su pripremili učenici Druge srednje škole, dok su odrasli kuhari kuhali fiš-paprikaš i sarmu, a sve to u humanitarne svrhe.

Beli Manastir, Trg slobodeBeli Manastir, Trg slobode(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

'Oazine' volonterke'Oazine' volonterke(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 23. XII. 2017. godine, "Oaza" je ponovno izlagala na Božićnom sajmu u Belom Manastiru. Bio je to treći dan izlaganja, dan uoči Badnjaka, pa je i gužva bila nešto veća, a možda je tome doprinijelo i lijepo vrijeme ili su posjetioci bili u iščekivanju koncerta Ivana Zaka koji je uslijedio. Koji god da je razlog bio, bilo je lijepo vidjeti šetače kako obilaze mnogobrojne šarene štandove, na kojima su se nudili božićni ukrasi, žito, razni suveniri, kao i veliki izbor prigodnih delicija, kobasica, kuhanog vina, kolačića i čaja s cimetom.

'Oazina' aktivistica Ana Jeličić'Oazina' aktivistica Ana Jeličić(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 22. XII. 2017. godine, dva dana prije Badnjaka i u vrijeme darivanja, "Oaza" je korisnicima toplih obroka – a trenutno ih je 32-oje! – podijelila poklon-paketiće, koji su sadržavali keks, čaj i čestitku izrađenu na "Oazinim" likovno-kreativnim radionicama za žene. Korisnici toplih obroka su starije i nemoćne osobe s područja Grada Belog Manastira, a poklon-paketići su financirani kroz projekt "Dostojanstveno starenje – II" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Tjednik 'Novosti', ZagrebTjednik 'Novosti', ZagrebU zagrebačkim "Novostima" broj 940 (22. XII. 2017, str. 8 dodatka "Kronika") objavljen je članak pod naslovom "Volonterke godine", u kome su predstavljene dobitnice "Oazinih" godišnjih volonterskih priznanja. Isti članak objavljen je i na portalu "Novosti" na ovoj adresi i s datumom 18. XII. 2017.

Petak, 22. 12. 2017.

Čestitka

Saša i Vikica igraju 'čovječe, ne ljuti se'Saša i Vikica igraju 'čovječe, ne ljuti se'

U četvrtak, 21. XII. 2017. godine, od 10 do 11 sati, u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe "Baranjsko sunce", a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje – II", održano je još jedno druženje "Oazine" aktivistice Jelene Opačić-Matijević te "Oazinih" volontera sa štićenicima Doma. U akciji su učestvovala četiri volontera: Donka Dvornić, Mara Bodlović, Margita (Greta) Relić i Saša Vučković. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Stela FabijanStela FabijanU četvrtak, 21. XII. 2017. godine, "Oazine" aktivistice Stela Fabijan i Jelena Opačić-Matijević podijelile su povodom Božića i Nove godine poklon-paketiće osobama starije životne dobi koje su "Oazini" dugogodišnje korisnice. Ti skromni paketići pripremljeni su kroz projekt "Dostojanstveno starenje – II" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a uz prigodne proizvode (čaj i bombone) sadržavali su i čestitke izrađene na likovno-kreativnim radionicama za žene.

U pripremi ukupno 18 poklon-paketića pomagala su i djeca s "Oazinih" dječjih radionica. Korisnice su bile veoma sretne jer ih se netko sjetio u praznične dane te su se sve požalile što ih "Oazine" gerontodomaćice više ne obilazi, budući da im je to mnogo značilo.

Ldija Dabić i radno predsjedništvoLdija Dabić i radno predsjedništvo(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 20. XII. 2017. godine, s početkom u 17 sati, u Velikoj vijećnici Grada Belog Manastira, Imre Nagya 2, održana je Izvanredna skupština Lokalne akcijske grupe Baranja. Mirovnu grupu Oaza na Skupštini predstavljala je Vesna Nedić.

Ponedjeljak, 18. 12. 2017.

Prvi javni nastup PD "Martinus"

Voditeljica Aleksandra Čeliković CvidrakVoditeljica Aleksandra Čeliković Cvidrak(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 18. XII. 2017. godine, nakon otvaranja, belomanastirski Božićni sajam započeo je prvim javnim nastupom Pjevačkog društva "Martinus", koje djeluje pri "Matici umirovljenika Grada Beli Manastir". Nastup je počeo u 18 sati, na zimskoj šatorskoj pozornici na belomanastirskom Trgu slobode, i trajao je oko 40 minuta.

'Oazin' štand: Stela Fabijan i volonterka Berta Gubić'Oazin' štand: Stela Fabijan i volonterka Berta GubićU ponedjeljak, 18. XII. 2017. godine, s početkom u 17 sati, na belomanastirskom Trgu slobode počeo je Božićni sajam, koji će trajati od 18. do 24. XII. 2017. Posjetioce očekuju tradicionalni proizvodi poput kolača, palačinki, kobasica, vina ili čaja i bogat program (koji se može vidjeti ovdje). Na Sajmu učestvuje i Mirovna grupa Oaza, koja će na svom štandu izložiti suvenire i rukotvorine izrađene na "Oazinim" likovno-kreativnim radionicama za žene.

Subota, 16. 12. 2017.

Fotovijest: Baranjske kratice

Što znači BTR? (Beli Manastir, "Ljepotica" na Trgu slobode))Što znači BTR? (Beli Manastir, "Ljepotica" na Trgu slobode))

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

* 21. XII. 2018. (četvrtak)

 • 16,00-19,00 – Humanitarna akcija "Djeca djeci" udruge "Ekotour club", Dom kulture Bilje
  - Nastup pop-rok-grupe "Suzette" (u 18,00)
  - Izviđači donose Betlehemsko svijetlo, otvaranje adventa uz svečanost isključenja struje
  - Izložba lampiona učenika Osnovne škole Bilje
  - "Tontorino" – vatreno žongliranje

22. XII. 2018. (petak)

 • 17,00 – nastup Tamburaški sastav (TS) Kvinta, nastup pjevačkih zborova
 • 18,00 – božićna priredba Folklornog ansambla (FA) Bilje, Dom kulture Bilje
 • 19,00 – izbor za najljepši lampion

Beli Manastir, Trg slobodeBeli Manastir, Trg slobode(Album se može vidjeti ovdje)

Beli Manastir, Trg slobodeBeli Manastir, Trg slobodePosljednjeg tjedna Došašća (Adventa) na Trgu slobode u Belom Manastiru organizirat će se Božićni sajam, koji će ove godine trajati mnogo duže nego prošle godine – od 18. do 24. XII. 2017. Posjetioce očekuju tradicionalni proizvodi poput kolača, palačinki, kobasica, vina ili čaja i bogat program.

Zborovi, škole i umjetnička društva izvodit će prigodne božićne pjesme, zainteresirani će se moći provozati kočijama, dok će se na Badnjak u 19:15 puštati lanterne. Svakako vrijedi istaknuti i božićno klizalište, koje će biti otvoreno od 15. XII. 2017. do 7. I. 2018.

Nenad Stevović, Anđelka Pavić, Mirjana BanjanacNenad Stevović, Anđelka Pavić, Mirjana Banjanac(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 13. XII. 2017. godine, s početkom u 18 sati, u belomanastirskom Etnološkom centru baranjske baštine, KUD "Montenegro-Montenegrina" i prijatelja Republike Crne Gore Beli Manastir organizirao je program povodom 170 godina Njegoševog "Gorskog vijenca".

Rasplesane 'Oazine' članiceRasplesane 'Oazine' članice(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 12. XII. 2017. godine, od 18:30 do 20:30 sati, u zajedničkom prostoru Društvenog centra u Belom Manastiru, a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje – II", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, održana je druga plesna večer za osobe preko 60 godina.

Ana Jeličić, Vesna Nedić, dr. med. Miroslava Kralj, Jadranka Kuduz, Savica VujatovićAna Jeličić, Vesna Nedić, dr. med. Miroslava Kralj, Jadranka Kuduz, Savica Vujatović(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 12. XII. 2017. godine, s početkom u 18 sati, u zajedničkom prostoru Društvenog centra održana je izvanredna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza. Sjednicu je vodila Ana Jeličić, u radnom predsjedništvo bile su dr. med. Miroslava Kralj, Savica Vujatović i Jadranka Kuduz. Sjednici je prisustvovalo 24 od ukupno 30 članova, uz šest gostiju.

Ana Jeličić, Ljubica Buha, Vesna Nedić, Jasna Petrović, Sofija Petrović, Gordana Čiča, dr. med. Miroslava KraljAna Jeličić, Ljubica Buha, Vesna Nedić, Jasna Petrović, Sofija Petrović, Gordana Čiča, dr. med. Miroslava KraljU utorak, 12. XII. 2017. godine, s početkom u 17:30 sati, u "Oazinom" uredu održana je sjednica Upravnog odbora (UO) Mirovne grupe Oaza. Pored predsjednice "Oaze" dr. med. Miroslave Kralj, koja je po funkciji članica i predsjedavajuća UO, na sjednici su bile i sve članice UO: Ljubica Buha, Gordana Čiča, Jasna Petrović i Sofija Petrović te direktorica "Oaze" Vesna Nedić. Zapisnik je vodila Ana Jeličić.

Radno predsjedništvoRadno predsjedništvo(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 12. XII. 2017. godine, s početkom u 16 sati, u Etnološkom centru baranjske baštine održana je izvještajna skupština Udruge antifašističkih boraca i antifašista (UABA) Beli Manastir, jedine takve u Baranji. Skupštinu s čak 13 točaka dnevnog reda pripremio je i strogo vodeći računa o proceduri i formalnostima vodio predsjednik Udruge Nikola Opačić. Skupština je održana uz učešće 22 od 32 člana, što znači da je kvorum bio zadovoljen i da se nesmetano mogla odvijati od prve do posljednje točke, tj. od otvaranja do zatvaranja.

Pravnica Natalija HavelkaPravnica Natalija HavelkaU ponedjeljak, 11. XII. 2017. godine, s početkom u 18 sati, Centar za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek organizirao je u zajedničkom prostoru Društvenog centra u Belom Manastiru javnu tribinu "Prava iz sustava socijalne skrbi". Tribinu je držala pravnica Natalija Havelka u sklopu projekta "Besplatna pravna pomoć građanima Osječko-baranjske županije", koji se financira iz sredstava Državnog proračuna za 2017. godinu.

Srijeda, 13. XII. 2017, 18 satiSrijeda, 13. XII. 2017, 18 sati

Spektakularni koncert u osječkom "Gradskom vrtu"Spektakularni koncert u osječkom "Gradskom vrtu"Živimo u tom nekom vremenu gdje te malo čudno gledaju ako se s 27 godina družiš s vlastitom mamom, a ako s njom ideš na raznorazne đuskajuće koncerte, onda s tobom nešto definitivno nije u redu. Tko još ide s mamom na koncerte!? Idemo mi koji imamo isti muzički ukus kao i one. Iako se radi o pjesmama koje su nastale dok neki od nas nisu bili ni u planu. Odličnim pjesmama. Pjesmama koje će živjeti vječno.

Beli Manastir, centar gradaBeli Manastir, centar grada(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Kliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatuKliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatu

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 8. XII. 2017. godine, s početkom u 11 sati, "Matica umirovljenika (MU) Grada Beli Manastir" u svojim je prostorijama na adresi Kralja Tomislava 11 organizirala svečano otvorenje Izložbe božićnih i novogodišnjih ukrasa. Izložbu je, u prisustvu članica i gostiju, među kojima je bila i "Oazina" aktivistica Ana Jeličić, prigodnim riječima otvorila predsjednica udruge Katica Ničin.

Centar za mir - OsijekCentar za mir - OsijekCentar za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek dana 11. XII. 2017. godine s početkom u 18 sati organizira javnu tribinu "Prava iz sustava socijalne skrbi". Tribina će biti održana u zajedničkom prostoru Društvenog centra u Belom Manastiru, J. Antala 3,  a održava se u sklopu projekta "Besplatna pravna pomoć građanima Osječko-baranjske županije", koji se financira iz sredstava Državnog proračuna za 2017. godinu.

Takvo financiranje omogućuje Ministarstvo pravosuđa zaovlaštene udruge i pravne klinike za pružanje primarne pravne pomoći. Cilj javne tribine je povećati informiranost starijih osoba / umirovljenika o pravima iz sustava socijalne skrbi. Najavljenu javnu tribinu Centar za mir organizira u suradnji s Mirovnom grupom Oaza iz Belog Manastira.

Svi dobitnici mirovnih nagrada i priznanjaSvi dobitnici mirovnih nagrada i priznanjaNagrada i priznanja za promicanje mirotvorstva, nenasilja i ljudskih prava "Krunoslav Sukić", koje već devetu godinu zaredom dodjeljuje Centar za mir, nenasilje i ljudska prava, svečano su uručeni 7. XII. 2017. godine, povodom Međunarodnog dana ljudskih prava, u foajeu Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku.

Najava članka na FacebookuNajava članka na Facebooku(Cijeli članak ovdje-Facebook)

Učesnici Foruma u OsijekuUčesnici Foruma u OsijekuU srijedu, 6. XII. 2016. godine, od 17 do 19 sati, u Dvorana J. J. Strossmayera na Visokom evanđeoskom teološkom učilištu u Osijeku održan je Dijaloški forum mirovne Nagrade "Krunoslav Sukić" na temu: "Ljudi grade mir / nemir". Dijaloški forum ove se godine veže uz obilježavanje 25 godina djelovanja Centra za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek.

Tomislav Rob i Mirela KotromanovićTomislav Rob i Mirela Kotromanović(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje i ovdje-Cicak)

"Oazin" volonterski centar, a povodom Međunarodnog dana volontera (5. XII.), dodijelio je volonterska priznanja za 2017. godinu volonterkama s područja Grada Belog Manastira. Opširnije pročitajte ovdje. Priznanja su im uručili gradonačelnik Tomislav Rob i "Oazina" predsjednica dr. med. Miroslava Kralj.

Program svečane dodjele volonterskih priznanja vodila je "Oazina" volonterka Danijela Benić, a posao oko dodjele odradile su Ana Jeličić i Vesna Nedić.

Kliknite na fotografiju da biste je vidjeli u većem formatuKliknite na fotografiju da biste je vidjeli u većem formatu

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 6. XII. 2017. godine, s početkom u 12:30 sati, u Maloj vijećnici Grada Belog Manastira, svečano su dodijeljene "Nagrada volonterka godine", dva "priznanja za volonterski angažman" u 2017. godini te tri zahvalnica "Oazinim" volonterima također za volonterski angažman u 2017. godini. Dobitnica "Nagrade volonterka godine" je Mirela Kotromanović, dobitnice "Priznanja za volonterski angažman" su Radmila Ognjenović te ravnopravno učenica Valentina Markan i učiteljica Bojana Urukalo, a zahvalnice "Oazinim" volonterkama dobile su Donka Dvornić, Stela Stanojević i Sabina Rončević.

Srijeda, 06. 12. 2017.

Poziv na "Marš za životinje"

Zagreb, Trg kralaj TomislavaZagreb, Trg kralaj TomislavaPrijateljima životinja upućen je poziv da ne propuste povorku za prava životinja koja će se održati u subotu, 9. XII. 2017. godine, u 11 sati, povodom Međunarodnog dana prava životinja. Mjesto okupljanja je Trg Kralja Tomislava u Zagrebu.

Nagrade i priznanja Volonterskog centra OsijekNagrade i priznanja Volonterskog centra Osijek(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 5. XII. 2017. godine, s početkom u 18 sati, a pod naslovom "Nevidljivo učiniti vidljivim", u osječkom Muzeju Slavonije u zgradi Arheološkog odjela dodijeljene su godišnje volonterske nagrade, koje već dvanaestu godinu u povodu obilježavanja Međunarodnog dana volontera dodjeljuje Volonterski centar Osijek.

Beli Manastir, Dvorana za produkcije Umjetničke školeBeli Manastir, Dvorana za produkcije Umjetničke školeCentar za kulturu Grada Belog Manastira i Ogranak Matice hrvatske u Belom Manastiru pozivaju na predavanje "Pismo: glagoljica", koje će održati dr. sc. Ivana Petešić Šušak, profesorica s Odsjeka za hrvatski jezik i književnost Sveučilišta u Zadru.

Ana Jeličić, Vesna Nedić i Miroslava KraljAna Jeličić, Vesna Nedić i Miroslava KraljU srijedu, 5. XII. 2017. godine, održan je završni sastanak ocjenjivačke komisije za dodjelu "Nagrade volonter / volonterka godine" za 2017. godinu, kao i "Priznanja za volonterski angažman" u 2017. godini, koje već po treći put dodjeljuje "Oazin" volonterski centar. Nagrada i priznanja dodjeljuju se volonterima za osobit doprinos u razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života na području Grada Belog Manastira.

Tročlana komisija u sastavu: dr. medicine Miroslava Kralj (predsjednica "Oaze"), Vesna Nedić (direktorica "Oaze") i Ana Jeličić (voditeljica "Oazinog" volonterskog centra) razmotrila je pristigle prijedloge i došla do konačne odluke o izboru kandidata za navedenu nagradu i priznanja. Nagrada i priznanja uručit će se zaslužnima na prigodnoj svečanosti u srijedu, 6. XII. 2017. godine, s početkom u 12:30 sati, u Maloj vijećnici Grada Belog Manastira. Do tada neka imena dobitnika ostanu tajna.

Nedjelja, 03. 12. 2017.

Prvi pab-kviz u Belom Manastiru

Kafe-bar u Belom ManastiruKafe-bar u Belom ManastiruU ponedjeljak, 4. XII. 2017. godine, s početkom u 19 sati, u kafe-baru "Green Room Pub" na Trgu slobode, održat će se prvi pab-kviz (pub quiz) u Belom Manastiru. Riječ je o svojevrsnoj društvenoj igri zasnovanoj na ispitivanju znanja iz različitih područja. Najčešća forma pab-kvizova je klasični sistem "pitanje – odgovor" s pisanjem na papir, a nadmeću se ekipe od 3 do 5 članova. Učestvovanje u pab-kvizu je besplatno.

U tom klasičnom sistemu postoji 40-ak pitanja podijeljenih u razne kategorije, a na takav način kviz će biti održan i u Belom Manastiru. Svi baranjski kvizoljupci još uvijek se mogu prijaviti i pokazati i dokazati svoje znanje.

Subota, 02. 12. 2017.

Festival vina i hrane u Somboru

Daliborka Vakanjac, Vesna Nedić, Zdravko Dobrovac i Ivan DobošDaliborka Vakanjac, Vesna Nedić, Zdravko Dobrovac i Ivan Doboš(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje-LAG-1, ovdje-LAG-2 i ovdje-ostali)

U subotu, 2. XII. 2017. godine, u Gradskoj hali "Mostonga" u Somboru, od 12 do 21 sat, održan je IX. Međunarodni festival vina i hrane "Ravangrad Wine Fest". Na festivalu se predstavilo preko 70 izlagača (proizvođača vina, rakije, sireva, kolača i poslastica, meda, prerađevina od voća i povrća, hrane i prehrambenih proizvoda, suvenira i rukotvorina te ponuđača ugostiteljskih, turističkih i drugih usluga), od čega su polovina bile vinske kuće. Većina izlagača bila je iz Sombora i okoline, ali i iz drugih dijelova Bačke te iz Banata i Srema.

Nakit od svilenih traka i perlicaNakit od svilenih traka i perlicaU mjesecu studenom 2017. godine, a prema projektu "Dostojanstveno starenje – II" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u zajedničkom prostoru Društvenog centra održane su četiri likovno-kreativne radionice utorkom od 18 do 20 sati. Radionice je vodila "Oazina" aktivistica Ana Jeličić u prisustvu već poznatih korisnica, kojih je sveukupno bilo 51, i to sve vrijedne i orne za rad.

Izrada božićnih ukrasaIzrada božićnih ukrasaU mjesecu studenom 2017. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su četiri likovno-kreativnih radionica za žene ponedjeljkom od 18 do 20 sati, a pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević. Na njima je bilo od 10 do 12 korisnica, a održane su u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje – II", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok