MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 18. 12. 2017.

Počeo Božićni sajam u Belom Manastiru

'Oazin' štand: Stela Fabijan i volonterka Berta Gubić'Oazin' štand: Stela Fabijan i volonterka Berta GubićU ponedjeljak, 18. XII. 2017. godine, s početkom u 17 sati, na belomanastirskom Trgu slobode počeo je Božićni sajam, koji će trajati od 18. do 24. XII. 2017. Posjetioce očekuju tradicionalni proizvodi poput kolača, palačinki, kobasica, vina ili čaja i bogat program (koji se može vidjeti ovdje). Na Sajmu učestvuje i Mirovna grupa Oaza, koja će na svom štandu izložiti suvenire i rukotvorine izrađene na "Oazinim" likovno-kreativnim radionicama za žene.

Službeno otvaranja: Ivica Getto, Matej Perkušić, Tomislav RobSlužbeno otvaranja: Ivica Getto, Matej Perkušić, Tomislav RobBožićno klizališteBožićno klizališteSajam su službeno otvorili direktor Turističke zajednice Baranje Matej Perkušić i belomanastirski gradonačelnik Tomislav Rob. Za vrijeme sajma, pored ostaloga, zborovi, škole i umjetnička društva izvodit će prigodne božićne pjesme, zainteresirani će se moći provozati kočijama, dok će se na Badnjak u 19:15 puštati lanterne. Na Trgu slobode postavljeno je i božićno klizalište, koje će biti otvoreno od 15. XII. 2017. do 7. I. 2018.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok