MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 02. 12. 2017.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (XI/2017)

Nakit od svilenih traka i perlicaNakit od svilenih traka i perlicaU mjesecu studenom 2017. godine, a prema projektu "Dostojanstveno starenje – II" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u zajedničkom prostoru Društvenog centra održane su četiri likovno-kreativne radionice utorkom od 18 do 20 sati. Radionice je vodila "Oazina" aktivistica Ana Jeličić u prisustvu već poznatih korisnica, kojih je sveukupno bilo 51, i to sve vrijedne i orne za rad.

Nakit od svilenih traka i perlicaNakit od svilenih traka i perlicaBožićne i novogodišnje čestitkeBožićne i novogodišnje čestitkeJadranka Kuduz i Ljubica BuhaJadranka Kuduz i Ljubica BuhaA zaista se i radilo: što za sajam povodom Dana Grada Belog Manastira, a što za nadolazeće blagdane i praznike, kad se pored suvenira i poklončića izrađuju i čestitke za "Oazine" uglavnom starije korisnike socijalnih usluga. Tako se proteklog mjeseca, pored zanimljivih čestitki, radio i nakit od svilenih traka i perlica, koji svojom jednostavnošću i ljepotom može biti ukras svakoj ženi. Pogledajte fotografije i prosudite sami.

Jadranka Kuduz, Stela Stanojević, Ljubica Buha, Mara Bodlović, Snežana Kapular, Ana Jeličić, Mira Ćosić (stoje); Donka Dvornić i Anica Frič (sjede)Jadranka Kuduz, Stela Stanojević, Ljubica Buha, Mara Bodlović, Snežana Kapular, Ana Jeličić, Mira Ćosić (stoje); Donka Dvornić i Anica Frič (sjede)Na radionici održanoj 7. XI. 2017. godine bile su i članice Udruženja žena "Udahni život" iz Stanišića kod Sombora, koje su pokazale veliki interes za "Oazine" radove i tehnike. Puno toga je za njih bilo novo i pitale su mogu li ih i one uvrstiti u svoje radionice. To je "Oazinim" kreativkama bila potvrda da rade nešto unikatno.

Pročitano 770 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok