MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 23. 12. 2017.

"Oaza" na Božićnom sajmu u Belom Manastiru

'Oazine' volonterke'Oazine' volonterke(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 23. XII. 2017. godine, "Oaza" je ponovno izlagala na Božićnom sajmu u Belom Manastiru. Bio je to treći dan izlaganja, dan uoči Badnjaka, pa je i gužva bila nešto veća, a možda je tome doprinijelo i lijepo vrijeme ili su posjetioci bili u iščekivanju koncerta Ivana Zaka koji je uslijedio. Koji god da je razlog bio, bilo je lijepo vidjeti šetače kako obilaze mnogobrojne šarene štandove, na kojima su se nudili božićni ukrasi, žito, razni suveniri, kao i veliki izbor prigodnih delicija, kobasica, kuhanog vina, kolačića i čaja s cimetom.

Ana Jeličić na 'Oazinom' štanduAna Jeličić na 'Oazinom' štanduFinaliziranje čestitkiFinaliziranje čestitkiRučno izrađene božićne i novogodišnje čestitkeRučno izrađene božićne i novogodišnje čestitkeUz otvorene peći bubnjare, oko kojih su se grijala djeca, bilo je idilično i nostalgično kao na starim čestitkama. "Oazin" štand ukrašen pahuljicama, na kome su bile aktivistica Ana Jeličić i volonterka Mara Bodlović, uklopio se među ostale, čak možda i nešto više jer su se na njemu dijelile blagdanske čestitke s dobrim željama. Podjeli čestitki pridružile su se i tri mlade "Oazine" volonterke Marijana, Marina i Andrea Balog, čijim osmijesima nitko nije odolio.

I tako je, uz žamor ljudi, svjetlucave lampice, pjesme i odsjaj vatre, došlo veče i kraj subotnjeg sajma.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok