(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 8. XII. 2017. godine, s početkom u 11 sati, "Matica umirovljenika (MU) Grada Beli Manastir" u svojim je prostorijama na adresi Kralja Tomislava 11 organizirala svečano otvorenje Izložbe božićnih i novogodišnjih ukrasa. Izložbu je, u prisustvu članica i gostiju, među kojima je bila i "Oazina" aktivistica Ana Jeličić, prigodnim riječima otvorila predsjednica udruge Katica Ničin.

Nakon otvorenja uslijedilo je razgledavanje radova: božićnih vjenčića, stolnih aranžmana i kuglica kojima je okićena jelka. Izložene radove izradile su članice MU na svojim kreativnim radionicama. Svi radovi su lijepi i maštoviti i mada s istom tematikom, svaki je različit i osobit na svoj način jer je odraz osobe koja ga je radila. Otvorenje je završeno malim domjenkom s dobrim željama za nadolazeće blagdane i sretne praznike.

Pročitano 275 puta

Najnovije vijesti Administrator

Vezane vijesti

Prethodni i sljedeći članak: « Poziv na javnu tribinu o pravima iz sustava socijalne skrbi Fotovijest: Adventski vijenac u Belom Manastiru »
na vrh članka
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok