MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 20. 12. 2017.

Održana Izvanredna skupština LAG-a Baranja

Ldija Dabić i radno predsjedništvoLdija Dabić i radno predsjedništvo(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 20. XII. 2017. godine, s početkom u 17 sati, u Velikoj vijećnici Grada Belog Manastira, Imre Nagya 2, održana je Izvanredna skupština Lokalne akcijske grupe Baranja. Mirovnu grupu Oaza na Skupštini predstavljala je Vesna Nedić.

Dnevni red Skupštine bio je:

  1. Izbor radnih tijela Skupštine (radno predsjedništvo, zapisničar, ovjerovitelji zapisnika, verifikacijska komisija)
  2. Izvješće verifikacijske komisije
  3. Utvrđivanje dnevnog reda
  4. Informacija o aktivnostima u drugoj polovici 2017. godine
  5. Informacija o aktualnim promjenama vezano za provedbu Lokalne razvojne strategije
  6. Donošenje odluke o usklađenju Lokalne razvojne strategije LAG-a Baranja i usvajanje Plana provedbe Lokalne razvojne strategije LAG-a Baranja
  7. Usvajanje prijedloga Programa rada i Financijskog plana za 2018. godinu
  8. Razno

Članovi i članice Lokalne akcijske grupe BaranjaČlanovi i članice Lokalne akcijske grupe BaranjaNa samom početku, predsjednik LAG-a dr. med. Stipan Kovačić pozdravio je prisutne i otvorio Skupštinu, nakon čega su izabrana radna tijela Skupštine. Članovima LAG-a i ostalim uzvanicima stručna suradnica u LAG-u Baranja Bogdanka Ćudić Vilić iznijela je informacije o radu i aktivnostima LAG-a u drugoj polovici 2017. godine.

Informacije o aktualnim promjenama vezano za provedbu Lokalne razvojne strategije iznijela je voditeljica Ureda LAG-a Lidija Dabić, koja je ujedno i obrazložila usklađivanje Lokalne razvojne strategije LAG-a Baranja i usvajanje Plana provedbe Lokalne razvojne strategije LAG-a Baranja. Također je i obrazložila predloženi Program rada i Financijski plan za 2018. godinu.

Nakon kratke rasprave sve informacije, planovi i programi jednoglasno su usvojeni.

Poslije završetka radnog dijela Skupštine, uslijedio je manji svečani domjenak, uz degustaciju domaćih proizvoda malih proizvođača s područja LAG-a Baranja.

Prethodni i sljedeći članak: « Prvi javni nastup PD "Martinus" Čestitka »
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok