MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 12. 12. 2017.

Izvanredna sjednica "Oazine" Skupštine

Ana Jeličić, Vesna Nedić, dr. med. Miroslava Kralj, Jadranka Kuduz, Savica VujatovićAna Jeličić, Vesna Nedić, dr. med. Miroslava Kralj, Jadranka Kuduz, Savica Vujatović(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 12. XII. 2017. godine, s početkom u 18 sati, u zajedničkom prostoru Društvenog centra održana je izvanredna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza. Sjednicu je vodila Ana Jeličić, u radnom predsjedništvo bile su dr. med. Miroslava Kralj, Savica Vujatović i Jadranka Kuduz. Sjednici je prisustvovalo 24 od ukupno 30 članova, uz šest gostiju.

Dnevni red sjednice bio je:

  1. Izbor radnog predsjedništva – predsjedavajućeg i dva člana; izbor zapisničara, dvoje ovjerovitelja i verifikacione komisije
  2. Prijedlog, rasprava i usvajanje Financijskog plana za 2018. godinu
  3. Predstavljanje izvješće o provedenoj samoprocjeni funkcioniranja sustava financijskog upravljanja i kontrole "Oaze" kao neprofitne organizacije (Skupština prima na znanje navedeni dokument)
  4. Razno

Članice 'Oaze' i gošćeČlanice 'Oaze' i gošćeNakon pozdravne riječi predsjednice Miroslave Kralj i izbora radnog predsjedništva, direktorica "Oaze" Vesna Nedić predstavila je Financijski plan za 2018. godinu, pojasnila ga po planiranim prihodima i rashodima i odgovorila na jedno postavljeno pitanje. Nakon toga Skupština "Oaze" jednoglasno je usvojila Financijski plan za 2018. godinu.

Direktorica Nedić predstavila je i izvješće o provedenoj samoprocjeni funkcioniranja sustava financijskog upravljanja i kontrole za 2017. godinu, tj. popunjeni Upitnik o funkcioniranju sustava financijskoga upravljanja i kontrole za 2017. godinu pa su članovi Skupštine imali prilike vidjeti taj dokument.

Pod točkom razno nije bilo pitanja, prijedloga ili mišljenja te je sjednica time završena.

Pročitano 646 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok