MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 02. 10. 2017.

Potpisan ugovor za projekt "Nasilje baš nije fer"

'Oazina' projekt-koordinatorica potpisuje ugovor'Oazina' projekt-koordinatorica potpisuje ugovorU ponedjeljak, 2. X. 2017. godine, dopisnim putem, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić potpisala je ugovor vrijedan 93.380 kuna s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva za financiranje projekta "Nasilje baš nije fer". Projekt je prošao na natječaju za prijavu projekata u području izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2017/2018.

Taj projekt "Oaza" će provesti u partnerstvu s Osnovnom školom "Dr. Franjo Tuđman" iz Belog Manastira i Osnovnom školom Kneževi Vinogradi. Cilj projekta je prevencijom nasilja među osnovnoškolskom djecom poticati ih na razvijanje tolerancije, poštivanja ljudskih prava i nenasilnog rješavanja sukoba.

Projekt će trajati 11 mjeseci, a provedba je već počela 1. X. 2017. godine.

Odluka o raspodjeli financijskih sredstava može se vidjeti ovdje.
Mirovna grupa Oaza navedena je pod rednim brojem 8.

Pročitano 438 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok