MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 27. 12. 2017.

Čitanje štićenicima "Baranjskog sunca"

Ana Jeličić, Danijela Benić, Saša Vučković, Mirjana BanjanacAna Jeličić, Danijela Benić, Saša Vučković, Mirjana Banjanac(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 27. XII. 2017. godine, od 10 do 11 sati, "Oazini" volonteri posjetili su belomanastirski Dom za starije i nemoćne osobe "Baranjsko sunce" kroz projekt "Dostojanstveno starenje – II", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Cilj posjeta "Baranjskom suncu" voditeljice "Oazinog" volonterskog centra Ane Jeličić i četvero volontera: Mirjane Banjanac, Danijele Benić, Saše Vučkovića i Ljubomira Jeličića bio je uljepšati dan štićenicima Doma čitanjem prigodnih blagdanskih pjesama, kratkih priča i šala, nakon čega je uslijedilo ugodno druženje s njima.

Pričalo se o prošlim vremenima, obitelji i svakodnevici te su se evocirale uspomene iz mladosti. Štićenici, vidno dirnuti gestom volontera, nisu skrivali radost, kao ni suze. Volonterima, koji su im – pored dobrog raspoloženja – donijeli i poklone: kekse i s ljubavlju rađene čestitke za bor, štićenici su zahvalili lijepim riječima, pjesmom i pozivom za skoro ponovno viđenje. Na kraju druženja zadovoljstvo je bilo obostrano pa su volonteri na zasluženoj kavi zaključili da je za osmijeh i puno srce potrebno samo malo vremena i dobre volje.

Pročitano 819 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok