MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 21. 12. 2017.

"Oazini" poklon-paketići za starije osobe

Stela FabijanStela FabijanU četvrtak, 21. XII. 2017. godine, "Oazine" aktivistice Stela Fabijan i Jelena Opačić-Matijević podijelile su povodom Božića i Nove godine poklon-paketiće osobama starije životne dobi koje su "Oazini" dugogodišnje korisnice. Ti skromni paketići pripremljeni su kroz projekt "Dostojanstveno starenje – II" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a uz prigodne proizvode (čaj i bombone) sadržavali su i čestitke izrađene na likovno-kreativnim radionicama za žene.

U pripremi ukupno 18 poklon-paketića pomagala su i djeca s "Oazinih" dječjih radionica. Korisnice su bile veoma sretne jer ih se netko sjetio u praznične dane te su se sve požalile što ih "Oazine" gerontodomaćice više ne obilazi, budući da im je to mnogo značilo.

Božićno-novogodišnji poklon-paketić...Božićno-novogodišnji poklon-paketić...... 'Oazinim' dugogodišnjim korisnicama... 'Oazinim' dugogodišnjim korisnicama 

Pročitano 706 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok