MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 12. 12. 2017.

Sjednica "Oazinog" Upravnog odbora

Ana Jeličić, Ljubica Buha, Vesna Nedić, Jasna Petrović, Sofija Petrović, Gordana Čiča, dr. med. Miroslava KraljAna Jeličić, Ljubica Buha, Vesna Nedić, Jasna Petrović, Sofija Petrović, Gordana Čiča, dr. med. Miroslava KraljU utorak, 12. XII. 2017. godine, s početkom u 17:30 sati, u "Oazinom" uredu održana je sjednica Upravnog odbora (UO) Mirovne grupe Oaza. Pored predsjednice "Oaze" dr. med. Miroslave Kralj, koja je po funkciji članica i predsjedavajuća UO, na sjednici su bile i sve članice UO: Ljubica Buha, Gordana Čiča, Jasna Petrović i Sofija Petrović te direktorica "Oaze" Vesna Nedić. Zapisnik je vodila Ana Jeličić.

Sjednica UO, koja je prethodila izvanrednoj sjednici Skupštine Mirovne grupe Oaza i koja je protekla u konstruktivnoj atmosferi, završena je u 18 sati te je imala pet točaka dnevnog reda:

  1. Usvajanje zapisnika sa sjednice 12.10.2017.
  2. Prijedlog za sjednicu Skupštine "Oaze" o usvajanju financijskog plana za 2018. godinu
  3. Utvrđivanje stanja članstva Skupštine "Oaze"
  4. Upoznavanje s trenutnim i planiranim aktivnostima
  5. Razno

Najviše se raspravljalo o 4. točki dnevnog reda, o "Oazinim" trenutnim aktivnostima te o planiranom pisanju projekata za nastavak postojećih aktivnosti.

Pročitano 541 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok