MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 22. 12. 2017.

Poklon-paketići korisnicima toplih obroka

'Oazina' aktivistica Ana Jeličić'Oazina' aktivistica Ana Jeličić'Oazina' aktivistica Ana Jeličić(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 22. XII. 2017. godine, dva dana prije Badnjaka i u vrijeme darivanja, "Oaza" je korisnicima toplih obroka – a trenutno ih je 32-oje! – podijelila poklon-paketiće, koji su sadržavali keks, čaj i čestitku izrađenu na "Oazinim" likovno-kreativnim radionicama za žene. Korisnici toplih obroka su starije i nemoćne osobe s područja Grada Belog Manastira, a poklon-paketići su financirani kroz projekt "Dostojanstveno starenje – II" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Skromni poklon-paketić za korisnike toplog obrokaSkromni poklon-paketić za korisnike toplog obrokaSkromni poklon-paketić za korisnike toplog obrokaJedan od korisnika toplog obrokaJedan od korisnika toplog obrokaJedan od korisnika toplog obrokaKao što se može primijetiti, paketići su bili skromni, ali su poklonjeni od srca i izazvali su isto tako duboke emocije i radost kod primatelja. Od sadržaja i vrijednosti poklona, korisnicima je bitniji osjećaj topline ljudskog srca onih koji im nešto poklanjaju i čestitaju nadolazeće blagdane i praznike. U ovom slučaju to su "Oaza" i oni koji su ih pakovali i dijelili: aktivistica Ana Jeličić i volonter Ljubomir Jeličić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti