MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 24. 01. 2023.

Popunjeni svi anketni upitnici

Slijedi statistička obrada anketnih upitnikaSlijedi statistička obrada anketnih upitnikaJedna od aktivnosti projekta "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje", koji "Oaza" provodi od 1.12.2022. godine, anketiranje je belomanastirskih srednjoškolaca na temu volonterstva.

Anketne upitnike ispunjavali su učenici prvih razreda. Nakon unesenih podataka iz anketnih upitnika Druge srednje škole Beli Manastir i Gimnazije Beli Manastir, na red je došla i Prva srednja škola Beli Manastir.

Iz Prve srednje škole preuzeto je ukupno 66 ispunjenih anketnih upitnika. Od 66 učenika samo sedam je volontera. Iz nekolicine odgovora na pitanje zašto netko volontira primjećuje se da određeni učenici miješaju pojam volontiranja s pojmom rada za opće dobro. Na sreću, odgovor na pitanje žele li nešto više saznati o volontiranju i volonterstvu je potvrdan.

Kako su svi prvi razredi belomanastirskih srednjih škola popunili i predali anketne upitnike te nakon što su podaci uneseni u statističke tablice, ono što slijedi je predaja popunjenih statističkih tablica "Oazinom" partneru na projektu, Udruženju "Baranja" koje će statistički obraditi podatke te će se rezultati transparentno objaviti.

***

"Oaza" provodi projekt "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje" koji je prošao na Pozivu za prijavu malih projekata koji je raspisao Fond za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (Active citizens fund Croatia; ACF HR). Partneri na projektu su Udruženje "Baranja" i Gimnazija Beli Manastir, a voditeljica projekta je Vesna Nedić.

Projekt će trajati od 1.12.2022. do 30.11.2023. godine. Njegova vrijednost je 14.886,67osiguranih kroz financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Tri organizacije provode Program Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj u razdoblju od 2020. do 2024. godine. Upravitelj Fonda je konzorcij u sastavu: Slagalica – Zaklada za razvoj lokalne zajednice iz Osijeka, SOLIDARNA – Zaklada za ljudska prava i solidarnost iz Zagreba, Udruga za razvoj civilnog društva SMART iz Rijeke i CNVOS – Centar za informiranje, suradnju i razvoj nevladinih organizacija iz Ljubljane.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok