MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 17. 01. 2023.

Likovno-kreativna radionica utorkom

Staklene bočice imaju raznoliku primjenuStaklene bočice imaju raznoliku primjenuU utorak, 17.1.2023. godine, u "Oazinim" prostorijama održana je još jedna likovno-kreativna radionica namijenjena svim znatiželjnicama kojima je kreativa bliska ili se žele samo družiti u dobrom društvu.

Ovog utorka radionici su, uz "Oazinu" aktivisticu i voditeljicu radionice Anu Jeličić, prisustvovale korisnice Jadranka, Mirjana, Rožika, Klara i Mara. Na ovotjednoj radionici, kao i na prošlotjednoj, oslikavale su se staklene bočice. Tema je ponovljena budući da je interes za ovim zanimljivim bočicama, čija je primjena raznovrsna, velik.

Na svakoj radionici, između likovno-kreativnog rada, bude i pauza uz kavu, osvježenje i neizostavnu priču pa tako u dobrom društvu vrijeme od 17 do 19 sati, koliko radionica traje, brzo proleti.

Likovno-kreativni 'rad' i druženjeLikovno-kreativni 'rad' i druženje

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok