MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 24. 01. 2023.

Izrada šarenih sovica na crnom papiru

Šarene sovice na crnom papiruŠarene sovice na crnom papiruU utorak, 24.1.2023. godine, održana je još jedna "Oazina" likovno-kreativna radionica od 17 do 19 sati u prostorijama Društvenog centra.

Radionici su, pored aktivistice Ane, prisustvovale korisnice Mara, Jadranka, Rožika, Klara i Mirjana koje su, dobro raspoložene, prionule radu, odnosno temi radionice.

A tema je bila "prepisana" s dječje radionice, odnosno izrada šarenih sovica na crnom papiru, koje će, uokvirene, služiti kao slike.

I baš kao i djeca, korisnice su si dale mašti na volju pa su u ovo sivo, tmurno vrijeme unijele malo živosti, koristeći materijale jarkih boja ne bi li podigle cijelu atmosferu. U čemu su i uspjele.

Tako da je cijela radionica protekla u veselom i šaljivom tonu, uz aktuelne priče i mala ogovaranja, a koga, nego svojih najbližih.

Korisnice su si dale mašti na volju...Korisnice su si dale mašti na volju......i izradile unikatne slike...i izradile unikatne slike

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok