MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 19. 11. 2022.

Noć kazališta i komedija "Rodoljupci"

'Oazina' ekipa'Oazina' ekipaU subotu, 19.11.2022. godine, Gradsko kazalište Beli Manastir je, u suradnji s Centrom za kulturu Grada Belog Manastira, održalo Noć kazališta koja je ujedno i dio bogatog programa obilježavanja Dana Grada Belog Manastira.

Za ovogodišnju Noć kazališta izvedene su dvije predstave: jedna predstava za mlade pod naslovom "Pruži mi ruku", koja govori o problemima govora mržnje i nasilja, kako kod  mladih, tako i odraslih, i druga, predstava za odrasle, pod naslovom "Rodoljupci", koju su izveli glumci Draft teatra iz Tuzle – Dragan Tešić, Enver Hasić i Jasmin Salkić.

Predstava je bila pun pogodakPredstava je bila pun pogodak

Ovoj drugoj predstavi, odnosno komediji, kroz program "Dostojanstveno starenje", koji financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, prisustvovale su i "Oazine" korisnice Savica, Mirjana, Klara, Vida, Jadranka, gošća Mirjana, kao i zaposlenice Dragana i Ana.

Iako prohladno kišno veče nije puno obećavalo, komedija je, sa svojim izvrsnim glumcima, doprinijela da su se svi prisutni opustili, dobro nasmijali, uživali i velikim aplauzom nagradili izvođače te se zadovoljni i puni pozitivnih utisaka razišli svojim kućama.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok