MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 07. 12. 2023.

Predstava "Čeznem da vam kažem"

"Oazine" korisnice i aktivistice"Oazine" korisnice i aktivisticeU četvrtak, 7.12.2023. godine, "Oazine" korisnice iskoristile su rijetku priliku da u Kulturnom centru Beli Manastir pogledaju predstavu, odnosno poetsko-muzički kabare "Čeznem da vam kažem" u izvođenju beogradskih glumaca i muzičara.

Tema predstave bila je zanimljiva, prizemna, govorila je o životu i životnom iskustvu jednog od protagonista s kojim su se i mnogi naši malo stariji gledatelji mogli poistovjetiti. Pa tako i "Oazine" korisnice Savica, Mara, Margita, Klara, Rožika, Mirjana, Rada i Vida koje su, zajedno s aktivisticama Anom i Sandrom te direktoricom Tanjom, bile zadovoljne i sretne što su dio druženja uz društvene igre, koje je obavezno za četvrtak predvečer, "žrtvovale" za navedenu predstavu.

Bilo je to jedno lijepo osvježenje u odnosu na svakodnevicu što nam je svima itekako potrebno.

Predstava "Čeznem da vam kažem"Predstava "Čeznem da vam kažem"

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok