MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 30. 06. 2022.

"Oazina" javna tribina na YouTubeu

Emisija o dosmrtnom / doživotnom uzdržavanju postavljena je na YouTubeEmisija o dosmrtnom / doživotnom uzdržavanju postavljena je na YouTube

Kao što smo pisali ovdje, u utorak, 14.6.2022. godine, u Društvenom centru u Belom Manastiru, održana je javna tribina "Informiranje i prevencija zloupotrebe ugovora o dosmrtnom / doživotnom uzdržavanju".

Cijeli tok javne tribine snimala je novinarka Stana Nemet i od tog materijala pripremila emisiju za seriju "Korak ka jednakosti" na belomanastirskom Radiju Banska kosa. Emisija se mogla poslušati u četvrtak, 23.6.2022. godine u 17:15 sati, na valovima spomenutog radija, na frekvenciji 96,9 mHz.

Emisija je naknadno postavljena i na YouTube pa je zainteresirani mogu poslušati klikanjem na gornju poveznicu.

Tribinu su vodile Vanja Marković i Monika Teklić Tolj, pravne savjetnice iz Centra za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek, a emisija je jedna od aktivnosti programa "Dostojanstveno starenje", kojega financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok