MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 15. 02. 2022.

Izrada cvjetova od papirnatih salveta

Na ovotjednoj radionici skupila se veća ekipaNa ovotjednoj radionici skupila se veća ekipaU utorak, 15.2.2022. godine, održana je još jedna likovno-kreativna radionica po programu "Dostojanstveno starenje", Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Radionica održana u "Oazinom" dnevnom boravku, pod vodstvom zaposlenice Ane, okupila je šest zainteresiranih korisnica: Jadranku, Magdu, Mirjanu, Savicu, Stelu i Snežanu.

Kako se u ovom sastavu iz raznoraznih razloga duže nisu vidjele, prvo su razmijenile novosti, fotografije svojih najmilijih i dogodovštine iz svakodnevice, a potom su nastavile s radnim dijelom radionice. Ovoga puta bila je to izrada cvjetova od papirnatih salveta.

Cvjetovi od papirnatih salvetiCvjetovi od papirnatih salveti

Nadahnute sunčanim danom i nadolazećim proljećem, uz vješte ruke i nešto mašte, izradile su prekrasne šarene cvjetove koji će biti lijep ukras na nečijem stolu. I tako su, uz rad, priču, sokove i kekse, "Oazine" kreativke provele još jedno ugodno druženje utorkom po, trenutno još uvijek, zimskom vremenu od 17 do 19 sati.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok