MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 11. 02. 2022.

Dječja radionica u susret Valentinovu

Tema ovotjedne radionica bila je valentinovskaTema ovotjedne radionica bila je valentinovskaU petak, 11.2.2022. godine, održana je "Oazina" dječja radionica u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra s početkom u 17 sati. Bliži se Valentinovo, Dan zaljubljenih, stoga je ova radionica bila upravo te teme. Djeca su izrađivala kreativne pop up-čestitke s motivima srca u raznim bojama.

Antonio, Dorotea, Franka, Relja i Vanja dali su si truda i napravili raznolike čestitke s različitim pop up-tehnikama. Svatko je mogao napraviti više čestitki jer materijala nije manjkalo. Bilo je tu raznog ukrasnog papira s motivima srca, cvijeća, točkica i šljokica. Uglavnom su se izrezivala srca i pravile trodimenzionalne čestitke, većinom bez ljubavnih poruka jer su svi bili vrlo samozatajni. Možda će se poneko ''ljubavno slovo'' dopisati kod kuće.

Kao i na svakoj radionici, u pauzi su se djeca častila sa sokom, grickalicama i keksima.

"Oazina" zabavna radionica za djecu održava se svakog petka od 17 do 19 sati, voditeljica je Sandra Kušenić kojoj pripomaže još jedna "Oazina" zaposlenica Dragana Brnjevarac. Pozivaju se sva djeca zainteresirana za druženje i učenje kroz igru da se pridruže i postanu dio "Oazinih" malih kreativaca.

Valentinovske čestitkeValentinovske čestitke

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok